Uitslag enquête Kermis

Schermafbeelding 2016-07-15 om 13.16.06De enquête was bedoeld om inzicht te krijgen in de mate waarin de bewoners van de Zaadmarkt en omgeving overlast ervaren van de kermis. De grote boosdoeners blijken de geluidsoverlast (muziek en geschreeuw) en, in mindere mate, de invloed van de verlichting van de attracties. Ongeveer 40% van de omwonenden verlaat tijdens de kermisweek zijn woning en verblijft dan bij familie of vrienden of op een vakantieadres. 

Het Platform gaat bij alles wat zij onderneemt uit van de situatie zoals die op ‘haar’ markt is en dat geldt ook voor de kermis. Die wordt al jaren op de markten gevierd en dat zal zo blijven. De vraag is wel in welke omvang en op welke wijze en daarvoor zijn door de respondenten de nodige suggesties gedaan. Deze nemen wij mee in het overleg met de gemeente.

Mocht je de volledige tekst van de uitslag willen lezen, mail dan een verzoek naar info@ijsselcentrum.nl.

Platform Zaadmarkt

Platform IJsselcentrum

Leave a Reply

Required fields are marked *.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.