Inloopavond Groenmarkt

UnknownOp donderdag 19 februari aanstaande is er in de hal van het oude stadhuis (’s Gravenhof 1) een inloopavond over de werkzaamheden rondom de herinrichting Groenmarkt/Marspoortstraat. U kunt hier tussen 17.00 en 20.00 uur binnenlopen met uw vragen over de planning en uitvoering van het werk. Medewerkers van de gemeente en de aannemer zijn aanwezig om informatie en uitleg te geven. U bent van harte welkom!

Voorbereidingen gestart

De nutsbedrijven zijn deze week in de Marspoortstraat al begonnen met het (ver)leggen van kabels en leidingen. Bewoners ontvangen hierover een brief van de aannemer. Hierin staat precies wat dit voor hen betekent.

 

Bomen kappen

Op 2 maart worden de kastanjebomen op de Groenmarkt gekapt. Als onderdeel van de herinrichting komen er straks nieuwe, meer lichtdoorlatende bomen. Deze komen dichter naar de gevels toe te staan.

De herinrichting Groenmarkt/Marspoortstraat is onderdeel van het programma Rivier in de Stad.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.